tiistai 28. elokuuta 2012

Ilmeistä mutta totta: grillirasvat

Niin hassua kuin se onkin, grillaus voi olla tosi terveellistä. Siinähän turhat kyllästyneet rasvat tippuvat ritilän välistä, samalla kun grillattava tavara kerää oikeintehtynä niin paljon makua ettei sitä edes tee mieli syödä kovin paljon. Marinadin pohjana voi käyttää kalaöljyä, joka imeytyy kummasti ennakkonuijittuun lihaan, ja lopputuloksen viereen vielä miltei automaattisesti tekee mieli tuoreita tai korkeintana kevyesti sauteeattuja vegejä.

Minusta grilliruoka on esimerkki jutusta jossa voi tehdä hommat tosi oikein tai tosi väärin, ja jota jengi pilkkaa lähinnä sen takia että ruoastaan pitävät mutta siitä tietämättömät ovat tuottaneet tälle valmistustavalle huonon maineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti